DIOJEN JA NEGATIIVIEN DIGITOINTI ESIMERKKEJÄ

checkbox Miksi digitointi?

Diakuvien käsittely ja esittäminen on hankalaa, negatiivien vielä vaikeampaa. Digitoimalla (skannaamalla) eli lukemalla kuvainformaatio diakuvista tai negatiiveista tähän tarkoitukseen suunnitellulla laitteella sekä käsittelemällä kuvainformaatio ohjelmallisesti, kuvat saadaan tallennettua sähköiseen muotoon siten, että niitä on helppo katsella tai tehdä niistä paperivedoksia.

     
checkbox Ammattitaitoista kuvankäsittelyä

Kuvakorjaus.fi tarjoaa edullisena palveluna ammattimaisesti tehtyä kuvamateriaalin muuttamista sähköiseen muotoon.
Diapositiivit ja negatiivit puhdistetaan ennen skannausta mekaanisesti ja virheitä poistetaan tarvittaessa ohjelmallisesti skannauksen jälkeen. Kuvat luetaan ammattitason skannerilla valitulla tarkkuudella jpeg-kuvatiedostoiksi.

checkbox Jälkikäsittely

Kuviin tehdään tarvittaessa myös valkotasapainon, valotuksen ja kontrastin korjaukset. Kuvatiedostot nimetään ja päivätään toivomusten mukaan. Kuvat tallennetaan DVD-levylle ja kuvista muodostetaan levylle sähköinen albumi, jonka katselu onnistuu selaimella. Nämä jälkikäsittelytoimet sisältyvät hintaan, muista mahdollisista korjauksista sovitaan erikseen.

checkbox Digitoitujen kuvien käyttö

Kuvia selailet vaivattomasti suoraan DVD-levyltä selaimeen avautuvan albumin kautta. Albumin voit myös kopioida mille tahansa PC-koneella tai kopioida sen suoraan kotisivullesi.

Kuvatiedostoista on helppo tilata paperikuvat käyttämällä esim. Ifolorin palveluita. Tarvittaessa toimitan myös Ifolorin paperikuvat tai teen kuvakirjan hinnaston mukaisilla lisämaksuilla.

Kuvista on mahdollista teettää paperikuvien ja kuvakirjojen lisäksi myös erilaisia sisustustuotteita, kuten sisustustauluja, kalentereita, hiirimattoja ja palapelejä.

checkbox Nopea toimitus, edulliset hinnat. Kokeile ilmaiseksi!

Kuvien käsittely suoritetaan materiaalin laajuudesta riippuen jopa parissa päivässä. Saat alkuperäiset diat tai negatiivit ja kuvatiedostot DVD-levyllä postitse suoraan kotiisi. Maksu suoritetaan lähetyksen mukana tulevalla laskulla.

checkbox Kokeile palvelua ilmaiseksi!

Katso ohjeet täältä.