LISÄPALVELUT ESIMERKKEJÄ

checkbox Paperikuvat

Digitoiduista kuvista on vaivatonta tilata paperikuvat, toimittajavaihtoehtoja on useita. Kuva-aineistot voit toimittaa DVD- tai CD-levyllä tai muistitikulla paikalliseen valmistamoon tai voit tehdä tilauksen helposti selaimella netin kautta. Kuvapalvelu.fi:ltä saamallasi DVD-levyllä olevat kuvatiedostot soveltuvat sellaisinaa paperikuvien teettämiseen oletustarkkuudella enintään n. 20x30 cm kokoisina.

Hinnaston mukaisesta lisämaksusta tilaan haluamasi laatuiset ja kokoiset paperikuvat Ifolorilta ja toimitan valmiit kuvat palaututettavan aineiston mukana. Palvelun lisämaksu ja Ifolorin veloitus kuvista ja postimaksuista lisätään Kuvapalvelu.fi:n laskun loppusummaan.

img
checkbox Kuvakirjat

Kuvakirjojen tekeminen on helppoa ja hauskaa, painettu kirja on kestävä ja kaunis. Laadukas kuvakirja on kuin vanhanajan valokuva-albumi, mutta paljon kätevämpi ja kestävämpi. Työkalun kirjojen suunnitteluun saat ilmaiseksi mm. Ifolorilta. Ohjelmista löytyy suuri valikoima valmiita pohjia eri kokoisille kirjoille ja tilaaminen hoituu helposti suoraan ohjelmasta nettiyhteyden kautta.

Hinnaston mukaisesta lisämaksusta taitan ja toimitan ohjeittesi mukaisen ja valitsemasi laatuisen Ifolor-kuvakirjan. Työn lopullinen hinta riippuu pääasiassa kirjaan tulevasta kuvien määrästä. Lopullinen hinta sovitaan sitten, kun työn sisältö on määritelty.

checkbox Jälkikäsittely

Kuviin tehdään tarvittaessa veloituksetta valkotasapainon, valotuksen ja kontrastin korjaukset. Kuvatiedostot nimetään ja päivätään toivomusten mukaan. Kuvat tallennetaan DVD-levylle ja kuvista muodostetaan levylle sähköinen albumi, jonka katselu onnistuu selaimella. Nämä jälkikäsittelytoimet sisältyvät hintaan, muista mahdollisista korjauksista sovitaan erikseen.

checkbox Vaativa kuvankäsittely

Digitaalisen kuvankäsittelyn mahdollisuuksissa vain mielikuvitus on rajana. Kuvista voidaan poistaa siihen kuulumattomia henkilöitä tai yksityiskohtia. Tausta voidaan vaihtaa ja kuvaan voidaan yhdistää toisesta kuvasta henkilöitä tai muita kohteita. Ryhmäkuvasta henkilö voidaan erottaa muotokuvaksi. Kuvan henkilöille on mahdollista tehdä myös digitaalinen make-up eli häirtseviä kauneusvirheitä on mahdollista haluttaessa poistaa.

Useimmat vaurioituneet kuvat voidaan palauttaa lähes alkuperäisten veroisiksi. Naarmut, repeämät jopa kokonaiset pois revenneet osat voidaan korvata kopioimalla puuttuva osa kuvan toisesta osasta. Tahrat, läikät ja vesivauriot voidaan poistaa tai aiankin häivyttää ja pelastaa kuva-aarteet jälkipolville.

Kuvakorjauksista sovitaan erikseen ja hinnoittelu on tapauskohtainen. Ota yhteyttä, niin neuvotellaan sinulle sopiva ratkaisu.

checkbox Kokeile palvelua ilmaiseksi!

Katso ohjeet täältä.