VALOKUVIEN DIGITOINTI ESIMERKKEJÄ
  Vie hiiren osoitin kuvan päälle
checkbox Miksi digitointi?

Värillisten paperikuvien värit muuttuvat ja katoavat vähitellen. Kuvat muuttuvat yleensä punasävyisiksi ja muut värit peittyvät näkymättömiin. Digitoimalla (skannaamalla) eli lukemalla kuvainformaatio paperikuvista tähän tarkoitukseen suunnitellulla laitteella sekä käsittelemällä kuvainformaatio ohjelmallisesti, kuvat saadaan tallennettua sähköiseen muotoon siten, että värit ovat lähes alkuperäisiä vastaavat.

 • ennen ennen
  Skannattu kuva ilman korjauksia
arrow
 • jälkeen jälkeen
  Korjattu kuva
checkbox Ammattitaitoista kuvankäsittelyä

Kuvakorjaus.fi tarjoaa edullisena palveluna ammattimaisesti tehtyä kuvamateriaalin muuttamista sähköiseen muotoon.
Paperikuvat puhdistetaan ennen skannausta mekaanisesti ja virheitä poistetaan tarvittaessa ohjelmallisesti skannauksen jälkeen. Kuvat luetaan ammattitason skannerilla valitulla tarkkuudella jpeg-kuvatiedostoiksi ja värikuvien värit palautetaan niin lähelle alkuperäistä kuin mahdollista.

 • ennen ennen
  Skannattu kuva ilman korjauksia
arrow
 • jälkeen jälkeen
  Korjattu kuva
checkbox Jälkikäsittely

Kuviin tehdään tarvittaessa lisäksi valkotasapainon, valotuksen ja kontrastin säätöä. Kuvat nimetään ja päivätään toivomusten mukaan sekä niistä tehdään haluttaessa rajattu versio (kuvatiedostoon rajataan vain kuvasta valittu alue). Kuvat tallennetaan DVD-levylle ja kuvista muodostetaan levylle sähköinen albumi, jonka katselu onnistuu selaimella. Nämä jälkikäsittelytoimet sisältyvät hintaan, muista korjauksista sovitaan erikseen.

 • ennen ennen
  Skannattu kuva ilman korjauksia
arrow
 • jälkeen jälkeen
  Korjattu kuva
checkbox Digitoitujen kuvien käyttö

Kuvia selailet vaivattomasti suoraan DVD-levyltä selaimeen avautuvan albumin kautta. Albumin voit myös kopioida mille tahansa PC-koneella tai kopioida sen suoraan kotisivullesi.

Kuvatiedostoista on helppo tilata paperikuvat käyttämällä esim. Ifolorin palveluita. Tarvittaessa toimitan myös Ifolorin paperikuvat tai teen kuvakirjan hinnaston mukaisella lisämaksulla.

Kuvista on mahdollista teettää paperikuvien ja kuvakirjojen lisäksi myös erilaisia sisustustuotteita, kuten sisustustauluja, kalentereita, hiirimattoja ja palapelejä.

checkbox Nopea toimitus, edulliset hinnat. Kokeile ilmaiseksi!

Kuvien käsittely suoritetaan materiaalin laajuudesta riippuen jopa parissa päivässä. Saat alkuperäiset kuvat ja tiedostot DVD-levyllä kirjepostina suoraan kotiisi. Maksu suoritetaan lähetyksen mukana tulevalla laskulla.

checkbox Kokeile palvelua ilmaiseksi!

Katso ohjeet täältä.

 • ennen ennen
  Skannattu kuva ilman korjauksia
arrow
 • jälkeen jälkeen
  Korjattu kuva